wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Recenzje
alt
  • E-mail:sklep@selected.pl
  • Telefon514 555 106
  • Godziny działania sklepu24h
    Tel: Pn - Pt   9:00 - 17:00
  • Ilość produktów: 2961
  • Aktualnie klientów na stronie: 1
  • Sklep odwiedziło: 1595881 klientów
  • Przelewy24

Opinie klientów

Recenzje

SHARK 5

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z oczekiwaniami. Dostarczony w terminie i bez uszkodzeń. Polecam!

Autor recenzji: FankaSF
Data napisania recenzji: 16-11-2021

Najlepsze naklejki z kategorii NAKLEJKI NA FOTELE!

Naklejka na fotel SAAB 2

Ocena produktu 5/5

Trzeba dokładnie i powoli naklejać ale efekt super.

Autor recenzji: Damian
Data napisania recenzji: 20-10-2021

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

AUDI HEART

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajny projekt :)

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 11-10-2021

Najlepsze naklejki z kategorii SYMBOLE!

REKIN RYBKA 1

Ocena produktu 5/5

Rewelacyjna naklejka 8)

Autor recenzji: Bartek
Data napisania recenzji: 05-10-2021

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

TRANSFORMERS 1

Ocena produktu 5/5

Jestem pedantem a naklejka została wykonana bardzo precyzyjnie - to się dzisiaj ceni! POLECAM! :)

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 30-09-2021

Najlepsze naklejki z kategorii SOCIAL MEDIA!

Facebook 4

Ocena produktu 5/5

Naklejka wykonana bardzo dobrze.

Autor recenzji: Damian
Data napisania recenzji: 30-09-2021

Najlepsze naklejki z kategorii SOCIAL MEDIA!

Instagram 4

Ocena produktu 5/5

Mega świetne wykonanie - polecam!

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 30-09-2021

Najlepsze naklejki z kategorii SOCIAL MEDIA!

Instagram 1

Ocena produktu 5/5

Mega świetne wykonanie - polecam!

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 30-09-2021

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

SAABOTAGE 1

Ocena produktu 5/5

Naklejki pierwsza klasa. Polecam

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 03-09-2021

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

REKSIO 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka super, znakomicie prezentuje się na starym puncie :)

Autor recenzji: Janusz
Data napisania recenzji: 14-08-2021

JEEP się

Ocena produktu 5/5

Ciężko cokolwiek napisać o nalepce (przecież to nie krem

Autor recenzji: Sylwia
Data napisania recenzji: 31-05-2021

5hp Sticker 3

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobra jakość i dobrze zabezpieczona przesyłka

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 27-05-2021

Najlepsze naklejki z kategorii CULT STYLE!

CYABRO

Ocena produktu 5/5

Super wykonanie, niebawem kolejne zakupy :)

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 27-05-2021

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

ABARTH SCORPION

Ocena produktu 5/5

Naklejki bardzo dobre jakościowo, wytrzymałe na czynniki zewnętrzne. Polecam!

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 11-05-2021

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

KYB

Ocena produktu 2/5

Smutna sytuacja , kupiłem i dostałem żle wydrukowane naklejki :(

Odpowiedź sklepu:
Witamy, jak to źle wydrukowane? Zrealizowane na podstawie wytycznych w zamówieniu, gdzie leży problem? Prosimy o kontakt z uwagami na sklep@selected.pl

Autor recenzji: Fabian
Data napisania recenzji: 03-04-2021

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

GSI KLUB

Ocena produktu 5/5

Polecam 100% satysfakcji pozdrawiam ,:)

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 04-03-2021

ROTIFORM 1 NAKLEJKI NA SZYBY

JDM

Ocena produktu 5/5

Naklejka bardzo dobra jakość, szybko i solidnie, polecam!

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 07-11-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

Japan JDM

Ocena produktu 5/5

Polecam. SUPER wykonanie i efekt.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 29-10-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

JDM 4 LIFE 2

Ocena produktu 5/5

Polecam. SUPER wykonanie i efekt.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 29-10-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

JDM Symbol 3

Ocena produktu 5/5

Polecam. MEGA wykonanie i szybka realizacja!

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 29-10-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

Old Japan Flag 1

Ocena produktu 5/5

Polecam. MEGA wykonanie i szybka realizacja!

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 29-10-2020

Najlepsze naklejki z kategorii NAKLEJKI NA FOTELE!

Naklejka na fotel AUDI 2

Ocena produktu 5/5

Naklejki są super, wygląd jak oryginalne.

Autor recenzji: Arkadiusz
Data napisania recenzji: 29-08-2020

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

VW LEMON

Ocena produktu 5/5

Super, polecam

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 16-08-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

KOREISHA

Ocena produktu 5/5

Klasyczny wzór dla klasycznych aut japońskich. Coraz trudniej dostępny, zatem cieszę się, że w SELECTED zawsze można ten wzór znaleźć i to w różnych rozmiarach.

Autor recenzji: Bartosz
Data napisania recenzji: 16-05-2020

Najlepsze naklejki z kategorii TURBO TURBO!

BORN FROM JETS

Ocena produktu 5/5

Naklejki do SAAB-A bardzo ładne o doborze wykonane. Born from jets Polecam

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 23-04-2020

Najlepsze naklejki z kategorii CULT STYLE!

GULF

Ocena produktu 5/5

Polecam szybka wysyłka

Autor recenzji: jakub
Data napisania recenzji: 19-04-2020

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

OEM+

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z oczekiwaniami.Polecam

Autor recenzji: Adrian
Data napisania recenzji: 08-04-2020

Najlepsze naklejki z kategorii NAKLEJKI NA FOTELE!

Naklejka na fotel PEUGEOT 1

Ocena produktu 1/5

Po naklejeniu zgodnie z instrukcją, nie trzyma się naklejka fotela, tak jak by nie było na niej kleju, lepiej działa folia ochronna niż sam emblemat. Nie polecam.....

Odpowiedź sklepu:
Trzeba pamiętać o tym żeby dobrze odtłuścić skórę przed naklejeniem. Samo naklejenie powinno odbywać się dokładnie i powoli, skóra nie jest idealnie płaską powierzchnią natomiast przy zachowaniu uwagi wszystko powinno być jak należy. Przed wprowadzeniem naklejek na fotele były one testowane na fotelach kilku aut gdzie były zamieszczone ponad rok (!). Rzecz jasna mówimy tutaj tylko o fotelach ze skóry, bez zwykłej tapicerki.

Autor recenzji: Dorota Sołtys
Data napisania recenzji: 27-03-2020


Kosmetyki Samochodowe

Dostępność: DostępnySELECTED BLING BLING WAX | YELLOW zawiera 30% wosku Carnauba o wysokim stopniu czystości. Doskonale podkreśla głębię każdego lakieru zapewniając mu doskonałą ochronę. Hydrofobowe właściwości ułatwiają spływanie i kropelkowanie wody. 
Dostępność: Dostępny

RR CUSTOMS CAR WASH UPHOLSTERY CLEANER FOAMING to skuteczny wysoko pieniący koncentrat przeznaczony do prania różnego rodzaju tkanin. Szczególnie polecany do usuwania zabrudzeń z samochodowych foteli, dywaników, wykładzin podłogowych oraz dywanów.

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

alt 
Części tuningowe i gadżety motoryzacyjne w sklepie Selected. Sklep internetowy SELECTED w swojej ofercie posiada tysiące produktów motoryzacyjnych dostępnych od ręki. Szeroki wachlarz gadżetów motoryzacyjnych pozwala wyszukać interesujący nasz element dekoracyjny poprawiający wizualną stronę naszego auta. Wszystkie Stickery na samochód oferowane wykonane są z wysokiej jakości materiałów. 

Naklejki na samochód zdradzają charakter właściciela auta. Odpowiednie wykorzystanie wlepek na auto pozwala wyeksponować osobowość kierowcy lub styl w jakim modyfikacje auta podążają. Biorąc pod uwagę bogatą paletę wzorów i kolorów dostępnych naklejek na auto, właściciele pojazdów mogą bez ograniczeń wybierać stickery bez obawy o zobaczenie podobnego rozwiązania gdzie indziej.

Ogromy wybór naklejek na samochód w sklepie internetowym Selected sprawia, że posiadacze takich marek jak Volkswagen, Audi, BMW, Opel, Honda, Nissan, Mercedes, Skoda, Peugeot, Citroen, Renaut, Subaru i wiele innych spersonalizują swoje auto zgodnie ze indywidualną potrzebą. W naszej ofercie wlep na auto, w parze w sklepie można kupić koszulki z akcentami automotive oraz breloki, zapachy do auta oraz naklejki na ścianę.

Unikatowe wzornictwo naklejek w sklepie i wysoka jakość materiałach na jakich pracujemy sprawia, że każdy klient otrzymuje produkt najwyższej jakości.
Sprawdź nasze naklejki na auto, dostępne stickery i inne wlepy motoryzacyjne. Koszulki z tuningowymi wzorami urozmaicą Twoją garderobę na evencie.
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu