wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
  • KONTAKT:
  • E-mail:sklep@selected.pl
  • Telefon503 770 555
  • Gadu Gadu6616331
  • Godziny działania sklepu24h
    Tel: Pn - Pt   9:00 - 17:00
  • PayU
  • Ilość produktów: 4006
  • Ilość kategorii: 110
  • Ilość promocji: 16
  • Ilość nowości: 7
  • Aktualnie klientów na stronie: 15
  • Sklep odwiedziło: 754652 klientów

Opinie klientów

Recenzje

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

AUDI SPORT

Ocena produktu 5/5

Na klamki w sam raz

Autor recenzji: Arek
Data napisania recenzji: 14-01-2019

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

Attention Seeker

Ocena produktu 5/5

Fajna wlepa ;)

Autor recenzji: Arek
Data napisania recenzji: 14-01-2019

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

MOTOGP

Ocena produktu 5/5

Produkty sa dobrej jakosci.

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 24-12-2018

Najlepsze naklejki z kategorii INSIDE!

VTEC inside

Ocena produktu 5/5

Naklejka wykonana bardzo dokładnie. Naklejka zrobiona z solidnego materiału polecam.

Autor recenzji: Jakub
Data napisania recenzji: 19-12-2018

Najlepszy zapach CALIFORNIA SCENTS

CALIFORNIA SCENTS zapach MELON MANGO

Ocena produktu 5/5

Minęły 2 miesiące od otwarcia i nadal intensywny zapach wydobywa się z puszeczki :) te zapachy są genialne. To 2 zapach przetestowany. Zapach troszkę za słodki ale znośny :)

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 14-12-2018

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

TY MOŻESZ SZYBCIEJ 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka świetnej jakośći, łatwy montaż, trzyma się bez względu na warunki pogodowe, myjnia jej nie straszna. Bardzo polecam.

Autor recenzji: Sandra
Data napisania recenzji: 10-12-2018

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

Eibach

Ocena produktu 5/5

Super wzór i wykonanie

Autor recenzji: Krystian
Data napisania recenzji: 05-12-2018

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

MOTOGP

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre swietny wyglad.

Autor recenzji: Dariusz
Data napisania recenzji: 03-12-2018

Najlepszy zapach CALIFORNIA SCENTS

CALIFORNIA SCENTS zapach VERRI BERRY

Ocena produktu 5/5

Jest to 1 zapach z California, który zakupiłem. I powiem tak że zapach bardzo ładny, zapach utrzymuje się już 6 tydzień. Niebawem za parę dni będę się przymierzał do zakupu następnego zapachu w ramach…

Autor recenzji: Fasol
Data napisania recenzji: 24-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

Domo Kun 10

Ocena produktu 5/5

POlecam serdecznie

Autor recenzji: Dominik
Data napisania recenzji: 12-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

JADĘ WOLNO

Ocena produktu 5/5

Polecam fajny sklep

Autor recenzji: Dominik
Data napisania recenzji: 09-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

DONT TOUCH CAR 4

Ocena produktu 5/5

Bardzo fajna naklejka

Autor recenzji: Dominik
Data napisania recenzji: 09-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

DOMO KUN GLEBA

Ocena produktu 5/5

Polecam dobry sklep

Autor recenzji: Dominik
Data napisania recenzji: 09-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

Domo Kun 10

Ocena produktu 5/5

Polecam bardzo dobry sklep

Autor recenzji: Dominik
Data napisania recenzji: 09-09-2018

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

MONSTER 3

Ocena produktu 5/5

Fajna wlepa.podoba mi się.szvegolnie że pije energetyka dla tego wybrałem akurat to

Autor recenzji: rafal
Data napisania recenzji: 17-08-2018

Najlepsze naklejki z kategorii WARNING!

OSTRZEŻENIE 1

Ocena produktu 5/5

Dokładnie takiej naklejki szukałam ;)

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 04-08-2018

Najlepsze naklejki z kategorii MEMY!

MEM JANUSZ 2

Ocena produktu 4/5

czasem sie nie przykleja, trzeba pomoc by odeszlo od tasmy ale to nic

Autor recenzji: Jakub
Data napisania recenzji: 01-08-2018

Najlepsze naklejki z kategorii NAKLEJKI NA SZYBY!

LOCALLY HATED

Ocena produktu 4/5

jest ok, czasem z poczatku nie chce zalapac sie na plastik ale to drobnostka

Autor recenzji: Jakub
Data napisania recenzji: 01-08-2018

SELECTED BOOM WHEEL

SELECTED BOOM! WHEEL
Płyn do czyszczenia felg

Ocena produktu 5/5

Na początku używałem jak każdy przy standardowym myciu ale dopiero po pierwszej poważnej trasie, ponad 1200 km. zobaczyłem co potrafi, doprowadzenie kół do perfekcji nie stanowiło dla niego problemu.

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 19-07-2018


Kosmetyki Samochodowe

SELECTED BLING BLING WAX Wosk zawiera SiO2 oraz 30% Carnauba 200 ml
Dostępność: DostępnySELECTED BLING BLING WAX | MINT zawiera 30% wosku Carnauba o wysokim stopniu czystości. Doskonale podkreśla głębię każdego lakieru zapewniając mu doskonałą ochronę. Hydrofobowe właściwości ułatwiają spływanie i kropelkowanie wody. 
MANUFAKTURA WOSKU Jodido Wax 50g

MANUFAKTURA WOSKU
Jodido Wax 50g

59,00 złProducent:MANUFAKTURA WOSKU
szt.Do koszyka
Dostępność: Dostępny

Manufaktura Wosku Wosk Jodido to nowa formuła łącząca wysoką zawartość farmaceutycznie czystego wosku carnauba w stężeniu 45% oraz polimer. 

MANUFAKTURA WOSKU Satin Leather 200g
Dostępność: Dostępny

PIANA AKTYWNA Z NOWEJ LINII RRC CAR WASH

Linia Car Wash to kosmetyki stworzone z myślą o maksymalnej wydajności za umiarkowaną cenę. Idealnie sprawdzają się wszędzie tam, gdzie potrzeba hurtowych ilości mocnej, skutecznej chemii.

MANUFAKTURA WOSKU Satin Leather 200g
Dostępność: Dostępny

Cockpit Dressing Satin jest produktem do regeneracji i konserwacji m. in. deski rozdzielczej. Wyjątkowa formuła na bazie wody o zbilansowanym pH jest neutralna dla powierzchni i nie pozostawia konserwowanych elementów tłustych lub lepkich. Filtry UV zapobiegają uszkodzeniom tworzyw sztucznych. Elementy antystatyczne zmniejszają przyczepność brudu lub kurzu. Dressing nawilża oraz przywraca elementom plastikowym, gumowym i winylowym ich pierwotny wygląd. Wykończenie jest suche w dotyku, a efekt świeżego i odżywionego wnętrza utrzymuje się do kilku tygodni.

PayU
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl